banner913
banner932
banner1012

"Galatasaray, Zaniolo'yu kadrosuna katarak tarihi bir transfer yaptı"

banner1020

Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu Sergio Oliveira, İtalyan basınına konuştu. Yeni transfer Zaniolo'ya övgüler yağdıran Oliveira, "Galatasaray, Zaniolo'yu kadrosuna katarak tarihi bir transfer yaptı" dedi

banner974
"Galatasaray, Zaniolo'yu kadrosuna katarak tarihi bir transfer yaptı"

banner971
Galatasaray'ın sezon başında Porto'dan kadrosuna kattığı yıldız futbolcu, yeni transfer Nicolo Zaniolo hakkında açıklamalarda bulundu.
Oliveira, "Galatasaray Zaniolo'yu kadrosuna katarak tarihi bir transfer yaptı" dedi.
Zaniola transferine çok sevindiğini de belirten Oliveira, "Galatasaray'da şampiyonluklar kazanabilir ve belki de Şampiyonlar Ligi'nde harika bir macera yaşayabiliriz." ifadesini kullandı.
Portekizli futbolcu, Galatasaray'ın Avrupa'da yeniden önemli işlere imza atacağına da değindi.
Tecrübeli orta saha, "Kulübümüz Icardi ve Mertens'te görüldüğü gibi Türkiye ile Avrupa sahnesinde dev takımlara meydan okumak için büyük yatırım yapıyor" diye konuştu.
Sergio Oliveira, Roma'da forma giydiği dönemde teknik direktörü olan Jose Mourinho'dan da övgüyle söz etti.
Mourinho'nun sonuca gitme şeklini çok beğendiğini belirten Oliveira, "O her zaman kazanmak ister ve benimle aynı zihniyete sahip bir futbol anlayışı var" dedi.
Galatasaray'ın Roma ile yapacağı dostluk maçına da değinen 30 yaşındaki isim, "Roma ile tekrar karşılaşacağım için mutluluk duyuyorum" ifadesini kullandı.  
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.