banner913
banner932
banner1032

Fenerbahçe'de golcüler sınıfta kaldı

banner1020

Sezon başında Samatta, Valencia, Thiam gibi yıldızları kadrosuna katan Fenerbahçe, golcülerinden istediği verimi alamazken Beşiktaş, Vincent Aboubakar ve CyleLarin'in öncülüğünde ligde zirveyi kimseye bırakmadı

banner974
Fenerbahçe'de golcüler sınıfta kaldı

banner971

2020-21 sezonunda toplam 22 transfere imza atan Fenerbahçe'de golcüler performanslarıyla sınıfta kaldı. Büyük umutlarla transfer edilen Samatta, Valencia, Cisse gibi golcülerden istediği verimi alamayan sarı lacivertliler, ligde 1 maç eksiği bulunan lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde 3. sırada yer aldı.
Süper Lig'de attığı 54 golün 20'si farklı oyunculardan gelirken 5 forvetten yalnızca 21 gollük katkı alabilen Fenerbahçe'de gol sıkıntısı göze çarpıyor.
Ligde 64 puan ve attığı 63 golle zirvede bulunan Beşiktaş'la; 61 puan, 61 golle ikinci sırada yer alan Galatasaray'ın gerisinde yer alan sarı lacivertlilerde golcülerin performansı tartışılmaya devam ediyor.
ABOU VE LARIN, FENERBAHÇELİ 5 GOLCÜYÜ GERİDE BIRAKTI
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ve CyleLarin ikilisinden toplamda 29 gollük katkı gelirken Fenerbahçe'de 5 forvet toplamda 21 kez ağları sarsabildi.
Sarı lacivertlilerde en büyük hayal kırıklığını sezon başında Aston Villa'dan kiralanan ancak sezon sonunda 6 milyon avro bonservis ücretiyle bonservisi alınacak olan Samatta yaratırken en skorerforvet ligde attığı 6 golle MameThiam.
Fenerbahçe'de Thiam'dan sonra en çok gol atan forvet 5 kez ağları havalandıran Valencia olurken Samatta ve Cisse, 4 golle takip etti.
Sinan Gümüş ise 2 gol üretebildi.
AYRILIK KAPIDA
Sarı lacivertliler, yeterli verimi alamadığı Cisse ve kiralık olarak Karagümrük'e gönderdiği Kemal Ademi ile sezon sonunda yolları ayırmayı düşünürken Samatta'ya da değerinde bir teklif gelmesi durumunda değerlendirmeye alacak.
BOUPENDZA, FENERBAHÇE'NİN GOLCÜLERİNE TAŞ ÇIKARDI
Hatayspor'un golcü oyuncusu AaronBoupendza ise attığı 18 golle sarı lacivertli forvetlere taş çıkardı. 26 Süper Lig maçına çıkan Boupendza, 18 kez ağları sarsarken her 93 dakikada bir gol atma başarısı gösterdi.
FENERBAHÇE'DE GOLCÜLERİN İSTATİSTİKLERİ (SÜPER LİG)
MameThiam:  25 maç; 6 gol, 4 asist
Enner Valencia: 24 maç; 5 gol, 2 asist
PapissCisse: 21 maç; 4 gol, 1 asist
MbwanaSamatta: 23 maç; 4 gol
Sinan Gümüş: 13 maç; 2 gol, 1 asist
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.