banner913
banner932
banner1012

Dörtyol, enginarı yedi bitirdi

banner1020

Dörtyol, Ayberk’in yıldızlaştığı maçta Mormenekşe karşısında 7 farkla galip gelerek liderle arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Tarihinin en ağır yenilgilerinden birini alan Mormenekşe en çok gol yiyen takımlar arasına girdi

banner974
Dörtyol, enginarı yedi bitirdi

banner971
Stadyum: AdemNural Stadı
Hakemler: Kerem Eran, Cenk Aras Özfuttu, Mehmet Volkan Çelik
Dörtyol: Ahmet Vatanseven, Emre, Rıdvan (Dk 61 Ahmet Kırşan), Selkan (Dk 72 Ömer), Berkant, Ayberk, Melih (Dk 24 Eren), Ahmet Gürlü, Olgun, Mustafa, Berat
Mormenekşe: Mehmet Salih (25 Gökhan), Nasuh, Fetin (65 Burak), Aziz, İrfan (46 Hüseyin), Halil, Aykut, Süleyman, Mehmet Göreli (Dk 65Mustafa), Gökay, Sabri (Dk 46Tugay)
Goller: 44.Dk Berkant, 45.Dk Rıdvan, 53.,57,65 ve 82.Dk Ayberk, 74.Dk Ahmet Kırşan (Dörtyol)
 

AKSA 1. Lig 7. Hafta mücadelesinde şampiyonluk hedefindeki Dörtyol, golcüsü Ayberk’in yıldızlaştığı maçta Mormenekşe karşısında 7 farkla galip gelerek liderle arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Ayberk 1 penaltı vuruşunu değerlendirememesine rağmen, 4 gole imza attı.
Kaleci Mehmetsalih’in maçın başında hastanelik olmasıyla demoralize olan Mormenekşe tarihinin en ağır yenilgilerinden birini aldı. 7. Haftaya kadar en az gol yiyen takımlardan olan Mormenekşe en çok gol yiyen takımlar arasına girdi.
Maçın 3. Dakikasında Melih ile çarpışan kaleci Mehmetsalih, ambulansla hastaneye kaldırılırken, oyun 22 dakika durdu.
İlk devrenin son bölümünde etkili hücumcuları ile oyunu rakip yarı alana yıkan Dörtyol, Berkant ve Rıdvan ile devreyi 2 – 0 önde tamamladı.
İkinci devreye fırtına gibi başlayan Dörtyol, Ayberk’in art arda attığı 3 golle farkı 5’e çıkarırken, Ahmet Kırşan farkı 6 – 0 yaptı. Maçta son sözü ise Ayberk söyledi. 7 – 0
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.