banner913
banner932
banner1012

Davulcu: Ayaklarımız maçta aklımız da kupa maçında olacak

banner1020

Cihangir teknik direktörü Toygar Davulcu, Mesarya takımıyla güzel bir bölge derbisi oynayacaklarını belirterek “Bu maçtan 3 gün sonra da kupa maçlarımız olacak. Onun için ayaklarımız maçta ancak aklımız da kupa maçında olacaktır” dedi

banner974
Davulcu: Ayaklarımız maçta aklımız da kupa maçında olacak

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Aksa Süper Ligde liderin takipçisi olan Cihangir takımının tecrübeli teknik direktörü Toygar Davulcu, ligde bu hafta sonu oynayacakları Mesarya maçı öncesinde gazetemize maçla ilgili düşüncelerini paylaştı.
Davulcu, Süper Ligin bu sezon iki güçlü ekibi olan Cihangir ile Mesarya’nın karşılaşacağı bu maçta her iki tarafında kazanma hedefinde olduğunu bildiklerini ifade ederek “Güzel bir bölge derbisi olacağını düşünürüm. Tabii ki her iki tarafta kazanma isteyecek. Ancak bu maçtan 3 gün sonra da kupa maçlarımız olacak. Onun için ayaklarımız maçta ancak aklımız da kupa maçında olacaktır. Zira her halükarda lig yarışında da kupa da olmak istiyoruz. Bu nedenle de bu maçı da kazanmak için oynayacağız” dedi.
Bölge derbisi olarak adlandırdığımız bu önemli karşılaşmanın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada centilmenliğin ön planda olacağını düşündüğünü ifade eden Toygar Davulcu “Bu maçında centilmence, izleyenlerin keyif alacağı bir maç olacağını bekliyorum” dedi.
Takımda sakatlığı olan Ali Öztürk dışında eksikleri olmadığını belirten Davulcu, kazanmak için oynayacaklarını sözlerine ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.