banner913
banner932
banner1012

Cihangir, zirve yarışından koptu

banner1020

Süper Ligin zirve takipçisi Cihangir geçtiğimiz haftaki Yenicami mağlubiyeti sonrasında, Yeşilova’ya da yenilerek yarıştan koptu

banner974
Cihangir, zirve yarışından koptu

banner971
Stad: M. Hidayet Çağlar Stadı
Hakemler: Serhan Şimşek, Cem Öksüzoğulları, Yusuf Atlar
Merit A. Yeşilova: Kemal, Billy Mehmet, Mejdi Direniş, Memduh Sarıoğlu, Fidelıs Iria, Selçuk Dilik(M. Tekin), Cemal Yaşınses, Yasin (Mehmet),Gökhan(Bayram), Güvenç,( M. Vardi), Fatih
Cihangir: Dursun, Nurettin, Selçuk, Babacar Diop, Hakan,(Berhan), Muhittin, Sercan, Erol, Mikail, Ali (Rahmi), Yankı (Tacettin)
GOLLER: Dk.77 ve 80 Cemal Yaşınses, Dk.90+4 Mehmet Fatih Parlak (Yeşilova)
 
AKSA Süper Lig’in 21. haftasında Merit Alsancak Yeşilova, Cihangir’i konuk etti. Mustafa Hidayet Çağlar Stadı’nda oynanan karşılaşmanın son bölümlerinde bulduğu gollerle Yeşilova mücadeleyi 3-0 kazandı. Geçtiğimiz hafta Yenicami’ye yenilerek zirve yarışında yara alan Cihangir, bu mağlubiyet sonrasında da yarıştan uzaklaşmış oldu. Yeşilova’nın galibiyet golleri 77 ve 80. dakikalarda Cemal Yaşınses ile 90+4. dakikada Mehmet Fatih Parlak’tan geldi. Bu sonuçla son dört maçında 10 puan alan Yeşilova 24 puana yükseldi, Cihangir ise lider MTG’nin ardından maç fazlası ile 7 puan geride 48 puanda kaldı. Ligde gelecek hafta Yeşilova, Yonpaş Dumlupınar’a konuk olacak. Cihangir ise Türk Ocağı’nı konuk edecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.