banner913
banner932
banner1012

Beşparmaklar derbisi Esentepe’nin

banner1020

Beşparmaklar derbisinde ligde kötü günler geçiren iki takımın mücadelesinde Esentepe, Görneç’i mağlup ederek rahatladı. Görneç ise 7.haftayı da galibiyetsiz tamamladı. Esentepe mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

banner974
Beşparmaklar derbisi Esentepe’nin

banner971
Stadyum: Esentepe Erdal Barut Stadı
Hakemler: Hüseyin Özkan, Berk Bağrıkara, Hüseyin Özaşık, Utku Hamamcıoğlu
Esentepe: Onur, Şenol, Emre, Tuğra, Emek, Ege, Nersin, Hüseyin, Deniz, Salih, Devran
Görneç: Hasan, Volkan, Uysal, Hacı, Levent, Abdurrahman, Mehmet, Besim, Necati, Barış, İsmet
Goller: 16.Dk (P)Emek Kırılmaz, 48 ve 60.Dk Deniz Kibar (Esentepe)
 Kırmızı kart:  90.Dk Şükrü (Esentepe)
 
AKSA 1.Ligin 7.haftasında Beşparmaklar derbisinde ligde kötü günler geçiren iki takımın mücadelesinde  Esentepe, Görneç’i mağlup ederek rahatladı. Görneç ise 7.haftayı da galibiyetsiz tamamladı.
İlk devrede iki takım da kötü bir oyun ortaya koymasına rağmen Esentepe, Hüseyin Deynekli’ye yapılan faul sonrasında penaltı vuruşu kazandı. Emek topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
İkinci devrede 1-0’lık üstünlüğün avantajı ile rahat oynayan Esentepe, Deniz Kibar’ın 48 ve 60.Dakikalarda attığı gollerle maçı 3-0 kazanarak haftalardan sonra üç puan aldı.
Esentepe maçın son anlarında Şükrü’nün kırmızı kart görmesiyle mücadeleyi 10 kişi tamamladı
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.