banner913
banner932
banner1012

Beşiktaş'ta N'Sakala kadro dışı bırakıldı

banner1020

Beşiktaş, Demokratik Kongolu sol bek FabriceN'Sakala'nın geçici süreyle kadro dışı bırakıldığını açıkladı

banner974
Beşiktaş'ta N'Sakala kadro dışı bırakıldı

banner971
Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuzun kararı ve teknik heyetimizin onayıyla futbolcumuz FabriceNsakala geçici süreyle kadro dışı bırakılmıştır. FabriceNsakala bundan sonra çalışmalarını Futbol A Takımımızdan ayrı sürdürecektir. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız." denildi.
Demokratik Kongolu oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla camianın tepkisini çekmişti.
YÖNETİMDEN SERGEN YALÇIN'A DESTEK
Devler Ligi'nde henüz puanla tanışamayan Beşiktaş, Hollandalı rakibi karşısında iyi bir sonuç alarak moral bulmayı amaçlıyor.
Aytemiz Alanyaspor maçı sonrasında oyuncularını eleştiren teknik direktör Sergen Yalçın'ın, bundan sonraki süreçte bazı isimlere daha az forma vermesi bekleniyor.
Sezon başından beri Kenan Karaman, AtibaHutchinson, Welinton gibi isimlerden istenilen verim alınamazken, teknik ekip bu oyuncuları 11'de kullanmayı düşünmüyor. Bu süreçte yönetimden de Sergen Yalçın'a destek geldi. Asbaşkan Emre Kocadağ, tecrübeli teknik adamla bir araya geldi.
Görüşmede, yaşanılan durumundan çıkma konusunda fikir alış-verişinde bulunulduğu ifade edildi. Emre Kocadağ, yönetim olarak teknik ekibin yanında olduklarını Sergen Yalçın'a ilettiği öğrenildi.
Diğer yandan siyah beyazlılara, Ajax maçı öncesinde Batshuayi'den iyi haber geldi. Sakatlığını tamamen atlatan Belçikalı golcünün, zorlu mücadelede görev yapacağı ifade edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.