banner913
banner932
banner1012

Başakşehir'in serisine Kayseri son verdi

banner1020

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Y. Kayserispor, evinde M. Başakşehir'i 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla Kayserispor son 4 maçta 3. galibiyetini alırken, Belözoğlu ile ilk kez kaybeden Başakşehir'in 12 maçlık yenilmezlik serisi son buldu

banner974
Başakşehir'in serisine Kayseri son verdi

banner971
Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan mücadelede hakem Mete Kalkavan düdük çaldı. Karşılaşmayı tek golle kazanan YukatelKayserispor çıkışını sürdürdü.
Maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı. Kayserispor'da 73. dakikada Uğur Demirok sahneye çıktı ve yaptığı şık aşırtma vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.
Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca Kayserispor, evinde MedipolBaşakşehir'i 1-0'lık skorla geçti.
Bu sonuçla ligde çıktığı son 4 maçta 3. galibiyetini alan Kayserispor, puanını 31'e yükseltti. Emre Belözoğlu yönetiminde ligde ilk mağlubiyetini alan ve 12 maçlık yenilmezlik serisi son bulan bir maçı eksik Başakşehir ise 34 puanda kaldı. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.