banner913
banner932
banner1012

Adekugbe kampta göz doldurdu

banner1020

Galatasaray'ın yeni transferi Sam Adekugbe, kampta gösterdiği performansla beğeni topladı. Kanadalı futbolcu, sarı-kırmızılı formayla çıktığı ilk hazırlık maçında teknik heyetten tam not aldı

banner974
Adekugbe kampta göz doldurdu

banner971
Galatasaray'ın yeni transferi Adekugbe, göz dolduruyor. Sarı-kırmızılılar, 28 yaşındaki futbolcunun Antalya kampındaki performansından oldukça memnun...
Satın alma opsiyonuylaAtakaşHatayspor'dan kiralanan Kanadalı futbolcu, Gençlerbirliği ile oynanan hazırlık maçına 11'de başladı. Bu karşılaşmada uyum sorunu yaşamayan Adekugbe'nin teknik heyetin beğenisini kazandığı öğrenildi.
Kanadalı yıldızın sezon sonuna kadar Türk statüsünde oynayacak olması da teknik heyetin elini güçlendiriyor. Okan Buruk, Sam Adekugbe'nin yanı sıra 8 yabancı futbolcusuna daha 11'de görev verebilecek.
Böylece, deneyimli teknik adamın yaşadığı yerli oyuncu sorunu da ortadan kalkmış olacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.