banner913
banner932
banner1012

Abdullah, Türkmenköy’de parıldayacak

banner1020

BTM Birinci Lig Kırmızı Grupta ilk devreyi ikinci sırada tamamlayan ve şampiyonluk ile playoff hedefinde olan Türkmenköy, BTM Birinci Lig Beyaz Grup takımı Demirhan’ın tecrübeli forveti Abdullah Parıldar’ı kadrosuna kattı

banner974
Abdullah, Türkmenköy’de parıldayacak

banner971
Necati Külahlılar
BTM 1. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Türkmenköy önemli bir transfere daha imza attı.
İktisatbank BTM Birinci Lig Kırmızı Grupta ilk devreyi ikinci sırada tamamlayan ve şampiyonluk ile playoff hedefinde olan Türkmenköy, BTM Birinci Lig Beyaz Grubun güçlü ekiplerinden Demirhan’ın deneyimli golcüsü Abdullah Parıldar’ı transfer etti.
Forvetteki performansıyla Demirhan’ın başarısında rol oynayan Abdullah Parıldar gollerini Türkmenköyiçin atacak. Parıldar transferiyle ilgili olarak yaptığı kısa açıklamada “Şampiyonluğu hedefleyen takımda olmaktan çok mutluyum” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.