banner913
banner932
banner1012

İnçay Türkiye’de rekorla birinci

banner1020

Türkiye İlkokullar Atletizm Şampiyonası’nda yarışan Levent Primary İlkokulu adına yüksek atlama branşında yarışan Erdinç İnçay, elde ettiği 1.53’lük derecesi ile hem Türkiye şampiyonu oldu, hem de daha önce 1.50 olan KKTC rekorunu kırdı

banner974
İnçay Türkiye’de rekorla birinci

banner971
Milli Eğitim Bakanlığı ile KKTC Atletizm Federasyonu işbirliğinde geçtiğimiz ay düzenlenen İlkokullu Küçükler Atletizm Finallerinde şampiyon olan Levent Primary İlkokulu erkek takımı ile Necat British İlkokulu Diyarbakır’da düzenlenen Türkiye İlkokullar Atletizm Şampiyonası’nda katılım gösterdi.
İNÇAY REKORLA BİRİNCİ, BRADLEY DÖRDÜNCÜ
Levent Primary İlkokulu adına yüksek atlama branşında yarışan Erdinç İnçay, elde ettiği 1.53’lük derecesi ile hem Türkiye şampiyonu oldu, hem de daha önce 1.50 olan KKTC rekorunu kırdı.
Necat British İlkokulu’ndan SofiaBradley ise uzun atlama branşında elde ettiği 4.45’lik derecesi ile Türkiye dördüncüsü olarak kürsüde yer aldı.
ANTRENÖRÜNÜN REKORUNU KIRDI
Levent Primary İlkokulu atleti Erdinç İnçay geçtiğimiz ay ülkemizde düzenlenen final yarışlarında da birinciliği elde ettikten sonra rekor denemesi yapmış ancak yüksekliği geçememişti. Genç sporcu Diyarbakır’da 1.53 atlayarak hem rekorla birinci oldu, hem de güzel bir tesadüfe de imza attı. Daha önceki 1.50’lik rekor şu anda antrenörlüğünü yapan Mehmet Baykent’e aitti. İnçay bu başarıyla antrenörünün rekorunu kırarak birincilik kürsüsüne çıkmış oldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.