banner913
banner932
banner1012

“Melekler” Fenerbahçe masa tenisi turnuvasında anıldı

banner1020

banner974
“Melekler” Fenerbahçe masa tenisi turnuvasında anıldı

banner971
Yusuf Karayusufoğlu
İstanbul’da 21-22 Ekim 2023 tarihinde Uluslararası Fenerbahçe Veteran Masa Tenisi Turnuvası gerçekleştirildi.Veteran Milli masa tenisçimiz Zekai Soyatlı,depremde kaybettiğimiz “melekler” ve rahmetli annesi Pembe Soyatlı anısına sponsörolduğu  turnuvada Fadıl Olguner yaş grubunda ferdilerde ve çift erkeklerde üçüncü oldu.Zekai Soyatlı da kendi yaş grubunda ferdilerde ve çift erkeklerde üçüncü geldi.Turnuvanın açılış seronomisinde Fenerbahçe Masa Tenisi  başkanı Özcan Köm,turnuvaya sponsör olan Zekai Soyatlı’ya teşekkür ederek,bir plaket sundu.Soyatlı,Uluslararası Fenerbahçe Veteran Masa Tenisi Turnuvasına sürekli sponsor olacağını vurguladı.
OLGUNER VE SOYATLI ÜÇÜNCÜ OLDULAR
İstanbul Veteran Masa Tenisi Turnuvası’nda sporcularımız başarılı oldu.Fadıl Olguner tek ve çift erkeklerde 70-74 yaş grubunda iki kez üçüncü olurken,Zekai Soyatlı da 60-64 yaş grubunda tek ve çift erkeklerde üçüncü geldi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.