Kıbrıs Türk sporuna ve özellikle futbola uzun yıllar boyunca onur, emek ve özveriyle hizmet eden Süleyman Göktaş, aramızdan ayrılışının ardından onsuz karşılanan ikinci doğum gününde vefa ve özlemle anılıyor.

Hayatını spora ve bürokrasinin her kademesine adamış, duruşu ve bıraktığı izlerle spor camiasında saygın bir yer edinen Süleyman Göktaş için düzenlenecek anma, bir kutlamadan ziyade unutulmayışın ve vefanın ifadesi olacak. Gösterişten uzak, davetiyesiz ve yalnızca kalpten gelen bir buluşma olarak planlanan anma programı, onun ardında bıraktığı derin izleri bir kez daha hatırlatmayı amaçlıyor.

Anma programı, 19 Ocak Pazartesi günü saat 10.30’da kabri başında okunacak dualarla başlayacak. Aynı gün saat 19.00’da Paradise Park’ta düzenlenecek anma gecesinde ise sevgi, saygı ve özlemin buluştuğu anılar paylaşılacak.

Ailesi tarafından yapılan açıklamada, bu buluşmanın bir tören değil, bir vefa duruşu olduğu vurgulanırken; sporcular, teknik direktörler, antrenörler, spor yazarları, hakemler ve spor camiasının tüm paydaşlarının katılımının, hem aileye güç vereceği hem de Süleyman Göktaş’ın ruhuna bir armağan olacağı ifade edildi.

Bazı doğum günlerinin mumlarla değil, dinmeyen bir özlemle yandığına dikkat çekilen açıklamada, Süleyman Göktaş’ın adını ve mirasını yaşatmanın en güzel yolunun onu birlikte anmak olduğu belirtildi.

Süleyman Göktaş Anma Programı

19 Ocak 2026 Pazartesi

10.30 – Kabri başında anma

YDÜ’de Jıu-Jitsu heyecanı yaşanacak
YDÜ’de Jıu-Jitsu heyecanı yaşanacak
İçeriği Görüntüle

19.00 – Paradise Park Anma Gecesi