banner913
banner932
banner1012

Ulusal Atıcılık Kupası düzenlenecek

banner1020

banner974
Ulusal Atıcılık Kupası düzenlenecek

banner971
KKTC Atıcılık Federasyonu, üye kulüplerinden olan Kuzey Kıbrıs Ulusal Atıcılık, Eğitim ve İhtisas Derneğinin sponsorluğunda Ulusal Atıcılık Kupası müsabakasını düzenleyecek.
Müsabaka Atatürk Atıcılık Kompleksi (Gönyeli) bünyesinde bulunan Yivli Silahlar Poligonunda, 18 Aralık 2021 Tarihinde gerçekleştirilecek. Atışlar sabah saat 09:00’da başlayıp gün boyu devam edecektir. Müsabaka atışlarında 177 (4.5 mm) kalibre havalı tüfekler kullanılacak. Müsabaka atışları masaüstü destekli atış pozisyonunda çeşitli mesafelerde bulunan farklı büyüklükteki metal hedeflere sınırlı zaman içerisinde yapılacak.Çeşitli boylardaki ve mesafelerdeki metal hedeflere en kısa sürede yapılacak atışla kupanın bireysel dereceler sıralaması belirlenecek.
Kupa atışlarında Dünya Havalı ve Ateşli Tüfekler Destekli Atış Federasyonunun (WRABF) teknik kuralları ve Federasyonun müsabaka düzeninde organize edildi.          
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.