banner913
banner932
banner1012

Turunç zorlu mesai için kemerleri sıktı

banner1020

On gün içinde İstanbul ve Ukrayna’da zorluk derecesi yüksek iki müsabakaya çıkacak olan milli boksör Metin Turunç, sabah ve akşam olmak üzere antrenmanlarını yapıyor

banner974
Turunç zorlu mesai için kemerleri sıktı

banner971
Avrupa Şampiyonluğu kemeri yolundaki yolculuğuna devam eden Demir Yumruk lakaplı milli boksör Metin Turunç, zor mesaiye hazırlanıyor.
28 Kasım’da İstanbul’da ardından ise 8 Aralık’ta Ukrayna’da ringe çıkacak olan Metin Turunç, antrenörü Dindar Gölçek nezaretinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Zorluk derecesi yüksek peş peşe iki karşılaşmaya çıkacağını ifade eden Milli boksör Metin Turunç, sabah koşu ve yüzme, akşam ise salonda çalışarak maçlara hazırlanıyor. Kemere artık çok kısa bir dönem kaldığının altını çizen Metin Turunç, önce İstanbul, ardından ise Ukrayna mesailerinin olduğunu bu nedenle yaptıkları planlamalar doğrultusunda çalışmalarına antrenörü Dindar Gölçek ile devam ettiklerini söyledi.
İstanbul’daki maça 15 günlük süre kaldığını, 28 Kasım’daki müsabaka için 25 Kasım tarihinde adadan ayrılacaklarını söyleyen Metin Turunç, şu an itibariyle planlamaları doğrultusunda çalışmalara devam ettiklerini sözlerine ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.