banner913
banner932
banner1012

Tekçam, cimnastikçileri ödüllendirdi

banner1020

banner974
Tekçam, cimnastikçileri ödüllendirdi

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu cimnastikçileri, İstanbul’da düzenlenen Artistik Cimnaslig minik – küçük müsabakalarında başarılı sonuçlar elde etmişlerdi.
TC Gençlik ve Spor Bakanlığı KKTC Koordinatörü Mithat Tekçam,KKTC Cimnastik Federasyonunu ziyaret ederek İstanbul’da düzenlenen Artistik Cimnaslig minik – küçük müsabakalarında başarılı sonuçlar elde eden sporcuları ödüllendirdi.
KKTC Cimnastik Federasyonundan ziyaretle ilgili yapılan açıklamada “Mithat Tekçam’ın İstanbul’da hepimizi gururlandıran çocuklarımızı ve antrenörlerimizi onure etmek adına onlara başarı belgesi ve hediyeler vermesi çocuklarımızı mutlu ve motive etti.
Mithat Tekçam'a sporumuza yapmış olduğu katkı ve çocuklarımıza verdiği değer nedeniyle cimnastik ailesi olarak çok teşekkür ederiz.” ifadeleri kullanıldı
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.