banner913
banner932
banner1012

Şehit Ertuğrulİlkokulu, Türkiye dördüncüsü

banner1020

banner974
Şehit Ertuğrulİlkokulu, Türkiye dördüncüsü

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu, Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliğinde ülke tarihinde ve cimnastikte ilk olarak Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından Bolu’da düzenlenen Okullar arası Artistik Cimnastik Türkiye Birinciliği Yarışmalarına katıldı.
İlkokullar arası Artistik Cimnastik Türkiye Birinciliği Yarışmalarına katılanŞht Ertuğrul İlkokulutakımımızdan büyük başarı geldi. Öğretmenleri Selen Özler’in sorumluluğunda yarışmaya katılan Celal Yağız Sapsızoğlu, İbrahim Aras Çolak ve Muhammet Yusuf Taşköprü’nden oluşan Şht Ertuğrul İlkokuluErkek CimnastikTakımı, Türkiye dördüncüsü oldu.
Murat Cantaş Cimnastik Salonunda yapılan yarışmada toplamda 81.200 puan alan Şht Ertuğrul İlkokuluErkek CimnastikTakımı, üçüncülüğü ise sadece 3.86 puanla kaybetti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.