banner913
banner932
banner1012

Sapsızoğlu, Cimnastik Dünya Şampiyonasına katılacak

banner974
Sapsızoğlu, Cimnastik Dünya Şampiyonasına katılacak

banner971

KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, Türkiye'de düzenlenecek olan Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonasına katılmak üzere bugün (Perşembe) Türkiye'ye gidecek.

Türkiye'ye kendi imkanları ile gidecek olan başkan Hasan Sapsızoğlu, Dünya Şampiyonasını izleyerek tecrübe edinmeyi hedefliyor. 

Türkiye Cimnastik Federasyonu başkanı Suat Çelen ile de bir arala gelecek olan Hasan Sapsızoğlu, KKTC cimnastiğini ileriye taşıma adına neler yapılabileceğinin görüşüleceği toplantıda, Türkiye Cimnastik Federasyonu ikili ilişkileri de geliştirmeyi hedefleyecek.

Hasan Sapsızoğlu, KKTC Cimnastik Federasyonunu güçlendirme konusunu da Türkiye Cimnastik Federasyonu başkanı Suat Çelen ile görüşecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.