banner913
banner932
banner1012

Salamis’te survivor heyecanı yaşandı

banner1020

banner974
Salamis’te survivor heyecanı yaşandı

banner971

Yeni Boğaziçi Pulya Festivali etkinlikleri büyük bir çoşku içerisinde sürerken, festival kapsamında düzenlenen spor faaliyetleri de devam ediyor.

Yeni Boğaziçi Pulya Festivali Organizasyon ekibi içerisinde yer alan Spor Komitesi dün Salamis Bay Otelde çocuk survivor yarışması düzenledi.

Halil Erdoğuş’un sorumluluğunda gerçekleşen çocuk survivor yarışması, 18 çocuğun 9’arlı 2 takımda yarışması ile gerçekleştiridi. Aslanlar ve Köpek Balıkları takımları arasında geçen yarış büyük heyecana sahne olurken, yarışı son anda Aslanlar takımı kazandı.

Ailelerin de ilgi gösterdiği ve çocuklara destek verdiği yarışlar sonrasında katılımcı tüm çocuklara, organizasyon komitesi tarafından katılım belgesi verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.