banner913
banner932
banner1032

Mustafa Alnar, Balkan Open Turnuvası'ndan başarıyla dönüyor

banner1020

Balkan PoolTour tarafından düzenlenen Balkan Open Turnuvası'nda Milli bilardocumuz Mustafa Alnar, turnuvayı 5. olarak tamamladı

banner974
Mustafa Alnar, Balkan Open Turnuvası'ndan başarıyla dönüyor

banner971
Milli bilardocumuz Mustafa Alnar, 18-20 Mart tarihlerinde Bosna Hersek’te  Balkan PoolTour tarafından düzenlenen Balkan Open Turnuvası'ndan başarıyla dönüyor.
Büyükler kategorisinde 206 sporcunun katıldığı organizasyonda çeyrek finalde kaybeden Alnar turnuvayı 5. olarak tamamladı. 
Musrafa Alnar güçlü rakiplerle mücadele ettiğini ve ilk beşe girmeyi başardığını belirterek, "Turnuva boyunca Melekler Takımı formasını giydim ve bu forma ile uluslararası alanda büyükler branşında en iyi derecemi yaptım. Bu turnuvaya katılmama katkı koyan herkese teşekkür ederim" dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.