banner913
banner932
banner1012

Montpellier futbolcusu komadan çıktı

banner1020

Corona virüsü nedeniyle bir süredir yoğun bakımda tedavi göre Fransa 1.Lig ekibi Montpellier'in 23 yaşındaki oyuncusu Junior Sambia komadan çıktı

banner974
Montpellier futbolcusu komadan çıktı

banner971

Fransa Ligue 1’de ekiplerinden Montpellier’de forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Junior Sambia corona virüs semptomları nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

Durumu ağırlaşan genç futbolcunun geçtiğimiz hafta yoğun bakıma alındığı ve corona virüs teşhisi koyulduğu açıklanmıştı.

SOLUNUM CİHAZINDAN ÇIKARILDI

Solunum sıkıntısı yaşayan yıldız futbolcu doktorlar tarafından yapay komaya alınmış ve solunum cihazına bağlanmıştı. Sambia’nın menajeri Frederic Guerra, yaptığı açıklamayla oyuncusunun komadan çıktığını ve kendi kendine nefes alıp verebildiğini açıkladı.

Fransız radyo kanalı RTL’ye konuşan Guerra “Doktorlar solunum cihazının çalışmasını durdurdu. İyileşme süreci uzun sürecek ama artık komada değil. Günler geçtikçe daha iyi haberler alacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Ligue 1’de corona virüse yakalanan ilk oyuncu olan Sambia, bu sezon 22 maçta giydiği Montpellier formasıyla 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.