banner913
banner932
banner1012

Masterler Erhun Erkmen anısına mücadele ediyor

banner1020

Bu yıl 3.sü düzenlenen Erhun Erkmen masterler anı Futbol Turnuvasına Efsane Masterleri, Tuzla Masterleri, Kartal Masterleri, Ortaköy Masterleri, Marmara Masterleri olmak üzer 5 takım katıldı

banner974
Masterler Erhun Erkmen anısına mücadele ediyor

banner971
Efsane masterleri tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Erhun Erkmen Masterler Anı Futbol Turnuvası başladı. Bu yıl 3.sü düzenlenen Erhun Erkmen masterler anı Futbol Turnuvasına Efsane Masterleri, Tuzla Masterleri, Kartal Masterleri, Ortaköy Masterleri, Marmara Masterleri olmak üzer 5 takım katıldı. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak olan 3.Erhun Erkmen masterler anı futbol turnuvası 16, 19, 23, 26, 30 Mayıs tarihleri arasında oynanacak maçlarla lig tamamlanacak.
İlk Maçlar
Ortaköy stadında oynanan 3.Erhun Erkmen masterler anı futbol turnuvası ilk hafta karşılaşmalarında Tuzla masterleri, Kartal masterleri’ni 4-2 mağlup ederken, Marmara masterleri ile Ortaköy masterleri 2-2 berabere kaldı. Efsane masterleri haftayı bay geçti. 3.Erhun Erkmen masterler anı turnuvası futbol turnuvasında ilk haftanın lideri Tuzla masterleri olurken, Osman Demirel haftanın futbolcusu oldu. 
2.Maçlar
3.Erhun Erkmen masterler anı futbol turnuvasında 2.karşılaşmalarda Tuzla masterleri ile Ortaköy masterleri, Kartal masterleri ile Efsane masterleri arasında oynanırken, Marmara masterleri haftayı bay geçecek.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.