banner913
banner932
banner1012

KKTC MOK’tan, Feyzioğlu’na taziye ziyareti

banner1020

banner974
KKTC MOK’tan, Feyzioğlu’na taziye ziyareti

banner971
KKTC Milli Olimpiyat Komitesi(KKTC-MOK) Yönetim Kurulu,TC LefkoşaBüyükelçisi Metin Feyzioğlu'nu ziyaret ederek taziyede bulundu.
Ziyarette KKTC MOK Başkanı Dursun Koç, yönetim kuruluü yeleri Atilla Mahmutoğlu, Bahadır Ayhan, Hasan Gazioğlu, Hasan Sapsızoğlu ve İrfan Yılmaz yer alırken TC Gençlik ve Spor Bakanlığı  KKTC Koordinatörü Mithat Tekçam da hazır bulundu.
TC LefkoşaBüyükelçiliği’ndegerçekleşenziyarette KKTC MOK YönetimKurulu, Türkiye'demeydanagelendepremfelaketinedeniylehayatınıkaybedenlerebaşsağlığıveyaralılara da geçmişolsundileklerindebulundu.
Konuylailgilikomitedenyapılanaçıklamada;  “KKTC MilliOlimpiyatKomitesiYönetimKuruluolarakSayınBüyükelçimizMetinFeyzioğlu'naAnavatanımızTürkiye'nin 10 ilindemeydanagelendepremnedeniylegeçmişolsunziyaretimizigerçekleştirdik. DepremdehayatlarınıkaybedensporcuvetümşehitlerimiziçinAllah'tanrahmet, yaslıailelerinevemilletimizebaşsağlığıvesabırdiledik. KabulleriiçinBüyükelçimize KKTC MOK YönetimKuruluolarakçokteşekkürederiz.” ifadelerineyerverildi.
PAZARTESİ GÜNÜ GAZİMAĞUSA TMK ZİYARET EDİLECEK
KKTC MOK YönetimKurulu, 27 ŞubatPazartesigünüdepremfelaketindeAdıyaman’dakiİsiasOtelenkazındahayatınıkaybedenGazimağusa TMK voleybolcuları, öğretmenlerivevelileriiçinGazimağusa TMK okulunataziyeziyaretindebulunacak.
Yapılacakziyarette KKTC MOK tarafındanGazimağusaTMK’ya “ŞampiyonMeleklerTakımı” konulubirbiranıplaketitakdimedilecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.