banner913
banner932
banner1012

Çiçeklerle ve alkışlarla karşılandılar

banner1020

Türkiye’de düzenlenen 2. Etap Kulüpler Arası Cimnastik Müsabakasında üçüncü olan Cimnastik Federasyonu Takımımız, ülkeye dönüşte çiçeklerle ve alkışlarla karşılandı

banner974
Çiçeklerle ve alkışlarla karşılandılar

banner971

Samsun'da düzenlenen TC Cimnastik Fedarasyonu 2. Etap Kulüpler Arası Cimnastik Müsabakasına katılan KKTC Cimnastik Federasyonu Takımı ülkeye kupa ile döndü.

Mustafa Erbulut’un antrenör, Türkay Özata’nın yardımcı antrenör olarak yer aldığı kafilemizde Deniz Emre Şafak, Kaan Öztürk, Eren Alış ve Mehmet Karsu sporcu yarışmacı olarak yer aldı. Takımımız, TC Cimnastik Fedarasyonu 2. Etap Kulüpler Arası Cimnastik Müsabakasını üçüncü olarak tamamlamayı başarırken, İkinci Lig üçüncüsü oldu.

Elde ettikleri başarı sonrasında geçtiğimiz gece ülkeye gelen KKTC Cimnastik Federasyonu Takımımızı, federasyon başkanı Hasan Sapsızoğlu ve aileler, Ercan Devlet Havaalanında çiçeklerle ve alkışlarla karşıladılar. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.