banner913
banner932
banner1012

Binatlı hayata döndü

banner1020

Binatlı alt sıraların kritik maçında bire bir rakibi Girne Halk Evi’ni Kone’nin golleriyle mağlup ederek hayati bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Yankı ile penaltı vuruşundan yararlanamayan Girne Halk Evi beraberlik şansını yitirip kaderine razı oldu

banner974
Binatlı hayata döndü

banner971
Stadyum: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı
Hakemler: Kerem Eran, SertanAlkın,Hakan Gök
Binatlı: Yunus, Ayhan, Sertaç, Mehmet Neşe (Dk.71 Mehmet Avunç), Ali Özbahar, Kone, Abdullah, Mustafa Süzgen, Mehmet Zaim (Dk.46 Hasan Ağaç), Fikri, Erdem (Dk.63 Berkem)
GHE: Feyyaz, Yankı, Ali Nazlıoğlu, Özgür, Halil, Chibuzor, Kağan, Mehmet Erfenike, Alpay, Enes, Ayde
Goller: 41 ve 47.Dk Kone (BİNATLI)- 80.Dk Halil (GHE)
 
Niyazi ERGÜLEN
AKSA Süper Lig'de alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Binatlı ile Girne Halk Evi karşı karşıya geldi. Karşılaşma ev sahibi Binatlı'nın 2-1 üstünlüğünde tamamlandı.
Karşılaşmada Binatlı'ya galibiyeti getiren golleri IsmaelKone kaydederken, Girne Halk Evi'nin tek golü Halil Esen'den geldi. Bu sonuçla Binatlı puanını 8'e yükseltirken, Girne Halk Evi 4 puanda kaldı.
41.Dk:  Binatlı atağında Mehmet Neşe’nin soldan pasını alan Kone güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi. Binatlı 1-0 GHE
47.Dk:  Binatlı’da kazanılan penaltı atışının kullanan Kone’nin şutunda top üst direkten geri geldi. Dönen topu takip eden Kone bu kez vuruşunda topu filelere gönderdi. Binatlı 2-0 GHE
80.Dk: GHE atağında ceza alanına yapılan ortayı Halil gole çevirdi. Binatlı 2-1 GHE
82.Dk:  GHE atağında Chibuzor yerde kaldı ve hakem Kerem Eran penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Yankı’nın vuruşunda kaleci Yunus gole izin vermedi.
Ligde 12.haftada Binatlı, Türk Ocağı deplasmanına konuk olurken, Girne Halk Evi de derbi maçında Doğan Türk Birliği ile karşılaşacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.