banner913
banner932
banner1012

Formula 1’de şampiyon son yarışa kaldı

banner1020

Formula 1'de oldukça olaylı bir Suudi Arabistan Grand Prix'i geride kaldı. Yarışı kazanan Lewis Hamilton, MaxVerstappen ile puanları eşitledi. Son yarış önümüzdeki hafta Abu Dabi'de yapılacak

banner974
Formula 1’de şampiyon son yarışa kaldı

banner971
Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 21. ayağı Suudi Arabistan Grand Prix'sinde zafer LewisHamilton'ın. Son yarış öncesi MaxVerstappen ve Lewis Hamilton aynı puanda.
Yarışın 38'inci turunda Hamilton ile Verstappen arasında kaza yaşanırken Hollandalı pilota ihlalden dolayı beş saniye ceza verildi.
43'üncü turda liderliğine oturan Hamilton, Suudi Arabistan GP'sini kazandı ve şampiyon sezonun son yarışında belli olacak.
Lewis Hamilton ve MaxVerstappen 369.5'er puanla son yarışa eşit girerken, Formula 1'de sezonun finali Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de 12 Aralık Pazar günü TSİ 16.00’da başlayacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.