banner913
banner932
banner1012

Depremzedeler için yarıştılar

banner1020

300’den fazla aracın katıldığı ve yoğun ilgi gören organizasyonda 651 bağışçı ile Team Yan Yan DriftTaxi, Yücebaş Car Parts ve TopcuGaraj’ın bağışları ile toplam 40.035 TL yardım parası toplandı

banner974
Depremzedeler için yarıştılar

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Yaşama Sporla Bağlan Derneği, depremzedelere yardım amaçlı ZET Leisure Center’de oto şov düzenledi. 300’den fazla aracın katıldığı ve yoğun ilgi gören organizasyonda 651 bağışçı, depremzedelere yardım amaçlı katkıda bulundu. Ayrıca Team Yan Yan DriftTaxi, Yücebaş Car Parts ve TopcuGaraj’ın bağışları ile toplam 40.035 TL yardım parası toplandı.
Toplanan bağış miktarı 27 Şubat Pazartesi günü Zet ve 651 bağışçı adına Umut Madenoğlu tarafından ilgili hesaplara yatırılmak üzere Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’na iletildi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.