Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübügeleneksel Cumhuriyet Klasik Otomobil Slalom Yarışı’nın ve Cumhuriyet Klasik Otomobil Rallisi’nin 11’incisini düzenliyor.
Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü (KKKSOD) başkanı Çağan Ilgar, organizasyonla ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü, KKTC Dışişleri Bakanlığı himayelerinde, Cumhuriyetimizin kuruluşunun resmi kutlama etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlediği geleneksel Cumhuriyet Klasik Otomobil Slalom Yarışı’nın ve Cumhuriyet Klasik Otomobil Rallisi’nin 11’incisini 6 – 7 Kasım 2021 tarihlerinde düzenliyor.
Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi ana sponsorluğunda yapılacak olan etkinliğe yurt dışından ekipler de katılacaktır.Slalom yarışları 6 Kasım Cumartesi saat 15.00’te ZetKarting tesislerinde başlayacak ve dereceye girenlerin ödülleri yarış sonrasında verilecek.
Ralli, 7 Kasım Pazar sabahı saat 10.00’da Dışişleri Bakanlığı önünde başlayacak ve yaklaşık 3 saat sürecektir. Ralli bitiminde yenecek öğle yemeği sonrasında başarılı ekiplere ödülleri takdim edilecektir.
Almanya’dan, Kosova’dan ve Türkiye’den ekiplerin katılacağı Cumhuriyet Slalom yarışlarına ve Rallisine kayıtlar, 5 Kasım 2021 Cuma günü saat 14:00’e kadar yapılabilir.
Yorum Ekle
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.