KKTC Badminton Federasyonu ile Telsim arasında yapılan iş birliği protokolüne, Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz ile Telsim Genel Müdürü Sefer Tüz imza atarak ülke badmintonunun gelişimi için büyük bir birlikteliğe adım atıldı. İmza töreninde ayrıca Telsim Genel Müdür Yardımcısı Sinan Gezen ve Marka Strateji-Dijital Pazarlama Müdürü Sayın Ongun Demir yer aldı.

İki kurum arasında, 2026 yılında düzenlenen U19 ile Badminton Şampiyonaları için iş birliği yapılması konusunda anlaşmaya varıldı. Ayrıca, şampiyonalardaki iş birliğinin yıl içerisinde farklı organizasyonlarla devam etmesi ve geliştirilecek projelerle iş birliğinin artarak sürdürülmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

SEFER TÜZ

Doğukan Ulaç, Antalya'da Türkiye şampiyonu
Doğukan Ulaç, Antalya'da Türkiye şampiyonu
İçeriği Görüntüle

Telsim Genel Müdürü Sefer Tüz, “Ülkemizde son yıllarda büyüyen ve gelişen badminton branşının başarılarını yakından takip ediyoruz. Bu başarıların mimarı olan ve gençlerimizi spor alanına kazandıran Badminton Federasyonu ile iş birliği yapmaktan, ülke gençliğine katkı ve destek olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. KKTC’nin ilk mobil iletişim operatörü olarak bu yıl 30. yılımızı kutluyoruz. Bu yıl ve ileriki süreçte de iş birliğimizi sürdürmeyi, özellikle ülke gençliğine ve genel olarak spor federasyonlarına destek vermeyi hedefliyoruz. Çeşitli organizasyonlarla iş birliğimizin devam edeceğine inanıyoruz.” dedi.

FIRAT DENİZ

Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz ise, “Badminton sporuna verdiği destekten dolayı Telsim Genel Müdürü Sayın Sefer Tüz’e, Genel Müdür Yardımcısı Sayın Sinan Gezen’e ve Marka Strateji-Dijital Pazarlama Müdürü Sayın Ongun Demir’e hem şahsım hem de federasyonumuz yönetim kurulu adına teşekkür ederim. KKTC’nin ilk mobil iletişim operatörü olan Telsim’in 30. yılını kutladığı bu yılda, federasyonumuz ile U19 Badminton Şampiyonaları için yapılan iş birliğinden büyük mutluluk duydum. Ülke sporu için bu tür iş birliklerinin çok önemli olduğunu, atılan imzaların ülke sporu ve gençliği açısından son derece anlamlı olduğunu düşünüyoruz. Bu yıl ve ileriki süreçte de farklı organizasyonlarda iş birliğimizin devam edecek olmasından memnuniyet duyuyoruz.” şeklinde konuştu.