banner913
banner932
banner1012

Yenicami üç üç atıyor

banner1020

banner974
Yenicami üç üç atıyor

banner971

Süper Ligde yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Yenicami ve Lefkoşa'nın güçlü ekiplerinden Gençlik Gücü dün Göçmenköy antrenman sahasında Zekai Töre'nin yönettiği hazırlık mücadelesinde karşı karşıya geldi.

Mücadeleye iyi başlayan Yenicami, Mehmet Altın'ın penaltıdan kaydettiği gole öne geçti. Devre bitmeden Jallow ile farkı ikiye çıkaran Yenicami ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İkinci devrede de temposunu düşürmeyen Yenicami Abaka ile skoru 3-0'a getirdi. Bu skorun ardından toparlanan Gençlik Gücü Prince'in penaltıdan kaydettiği golle durumu 3-1'e getirdi. Golün ardından ataklarına devam eden Gençlik Gücü İltaç'ın frikiğinde gole yaklaştıysa da direği geçemedi ve mücadele 3-1 Yenicami üstünlüğünde sona erdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.