banner913
banner932
banner1012

Toplaoğlu ve Düzdaban disipline sevk edildiler

banner1020

banner974
Toplaoğlu ve Düzdaban disipline sevk edildiler

banner971
Aksa 1. Ligin 12. Haftasında oynanan Düzkaya – Miracle Karşıyaka maçı ile ilgili Düzkaya teknik direktörü Hasan Topaloğlu ile Karşıyaka Başkanı Umut Düzdaban arasında yaşanan olaylar nedeniyle Disiplin Kurulu’na sevk edildiler.
10.11.2022 tarihinde Düzkaya KOSK ile Miracle Karşıyaka ASK arasında Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı’nda oynanan AKSA 1 Lig müsabakasında, Düzkaya KOSK Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu ile Miracle Karşıyaka ASK Başkanı Umut Düzdaban arasında gerçekleşen olaylar sonucunda;  gözlemci raporuna göre Miracle Karşıyaka ASK Başkanı Umut Düzdaban’ın KTFF Disiplin Talimatı’nın 41. Ve 44. Maddelerince; yine gözlemci raporu ve Miracle Karşıyaka ASK Başkanı Umut Düzdaban’ın Disiplin Kurulu’na yaptığı yazılı şikâyet üzerine, KTFF Disiplin Talimatı’nın 41. Ve 44. Maddeleri uyarınca, Düzkaya Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu’nun Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine karar verildi..
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.