banner913
banner932
banner1012

Sakallı: Galibiyet için taraftarımızın desteğine ihtiyacımız vardır

banner1020

Ahmet Sakallı, “Türk Ocağı maçımızı kazanacağımıza inanıyorum. Ama bunu başarmak için taraftarımızın da desteğine ihtiyacımız vardır. Tüm taraftarlarımızı tribünlere gelerek çocuklarımıza destek vermeye davet ediyorum.” açıklamasını yaptı

banner974
Sakallı: Galibiyet için taraftarımızın desteğine ihtiyacımız vardır

banner971
AKSA Süper Ligde 26. Haftada 16 Nisan Pazar günü saat 16:00’da Esat Erdoğmuş Stadında bire bir rakibi Türk Ocağı’nı konuk edecek olan Hamitköy, maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı, playout hattını yakından ilgilendiren Türk Ocağı maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Ahmet Sakallı’nın açıklaması şöyle:
“Hamitköy olarak son haftalarda olumlu futbol oynuyoruz. Ancak geçtiğimiz haftaki Alsancak Yeşilova maçında olduğu gibi olumlu futbolumuzu zaman zaman skora yansıtamıyoruz.
Pazar günü Türk Ocağı’na karşı kritik bir maça çıkacağız. Maç öncesinde antrenmanlarımız sakat oyuncularımızın çokluğundan dolayı sıkıntılı geçiyor.
Ömer, Toykan ve Cemre gibi önemli oyuncularımızın sakatlıkları bulunuyor. Bu oyuncularımız antrenman yapamadılar. Ancak onları maça yetiştirmek için çabalıyoruz. Defansın önemli ismi İbrahim Güler de cezası nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Ancak ben yine de sahaya çıkacak tüm oyuncularımıza güveniyorum.
Türk Ocağı maçımızı kazanacağımıza inanıyorum. Ama bunu başarmak için taraftarımızın da desteğine ihtiyacımız vardır. Hamitköylüler’i ve tüm taraftarlarımızı tribünlere gelerek çocuklarımıza destek vermeye davet ediyorum. Futbolcularımıza tepelerden değil, tribünlerden verecekleri destek çok önemlidir.
Biz teknik heyet olarak Pazar gününe kadar takımımızı en iyi şekilde sahaya çıkarmak için çalışıyoruz. Sahamızda oynamanın avantajını da kullanarak da maçı kazanmayı hedefliyoruz.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.