banner913
banner932
banner1012

“Play-off çok zor geçecek”

banner1020

Kahraman “Çok zor üç maç bizi bekliyor. Esentepe’yle başlıyoruz. Kazanıp ikinci maçımıza odaklanmalıyız. Play off çok zor geçecek. Her maçı ayrı ayrı düşünüyoruz” dedi

banner974
“Play-off çok zor geçecek”

banner971
Aksa 1. Lig’den Süper Lig’e yükselecek olan son takımı belirleyecek olan play-off maçları bugün başlıyor.
Play off’un ilk maçında Esentepe ile karşılaşacak olan İskele ekibi Gençlerbirliği’nde önemli mücadele öncesi teknik direktör Kılıçali Kahraman açıklamalarda bulundu.
Çok zorlu bir mücadeleye çıkacaklarına değinen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kılıçali Kahraman, “Buralara tesadüfen gelmedik. Sezon başından beridir başkanımız, yönetimimiz, futbolcularımız çok iyi çalışıyorlar. Gençlerbirliği camiasının yeri Süper Lig’dir. Yeniden Süper Lig’e dönmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Esentepe’nin çok iyi bir takım olduğunu söyleyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kılıçali Kahraman, “Çok zor üç maç bizi bekliyor. Esentepe’yle başlıyoruz. Kazanıp ikinci maçımıza odaklanmalıyız. Play off çok zor geçecek. Her maçı ayrı ayrı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.