banner913
banner932
banner1012

Pereira farklı taktik deneyecek

banner1020

Fenerbahçe Teknik Direktörü VitorPereira, milli arada takımı toparlamak istiyor. Sarı lacivertlilerin ligdeki son 4 maçta sadece 1 puan almasının ardından Portekizli teknik adamın kulüpteki geleceği tartışılıyor

banner974
Pereira farklı taktik deneyecek

banner971
Galatasaray deplasmanında alınacak iyi bir sonuçla camia üzerindeki olumsuz havanın değişeceğine inanan 53 yaşındaki çalıştırıcı, Samandıra’daki hazırlıklara bu düşünceyle başlıyor.
Derbiyle başlayacak 35 günlük süreçte lig ve Avrupa’da 9 maç yapacak sarı lacivertlileri, devre arasına kadar yoğun bir maç programı bekliyor.
Spor Toto Süper Lig'de zirveye yaklaşmayı hedefleyen Pereira’nın geleceği de bu karşılaşmalarda belli olacak.
Portekizli teknik adam, YukatelKayserispor mücadelesinde farklı oyuncuları farklı mevkilerde denemiş ve sahadaki dizilimi de değiştirmişti. VitorPereira, Galatasaray maçında da saha dizilimi ve oyuncu tercihlerinde sürprizler yapabilir.
Mesut Özil’e derbide forma vermeyi düşünen deneyimli çalıştırıcı, alternatif olarak da 4-2-3-1 taktiğini de milli arada deneyecek.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.