banner913
banner932
banner1012

Oshan, teknik ekibini belirledi

banner1020

Miracle Karşıyaka teknik direktörü Oshan, Doğan Türk Birliği’nde birlikte çalıştığı Erdinç Börekçi’nin yardımcı antrenörü, İbrahim Reis’in ise kaleci antrenörü olacağını açıkladı

banner974
Oshan, teknik ekibini belirledi

banner971
Süper Ligin yeni ekibi Miracle Karşıyaka teknik direktörü Caner Oshan, takımı ile ilgili değerlendirmede bulundu. Şu an itibariyle sürecin daha çok başında olduklarını ifade eden Oshan, yeni bir takım kuracaklarını ve kadroyu oluşturmaya başladıklarını söyledi. Transferin devam ettiğini ve görüşme içerisinde oldukları oyuncuların bulunduğunu ifade eden Miracle Karşıyaka teknik direktörü Caner Oshan, iyi bir takım kurmak için çalıştıklarını söyledi. Futbol Federasyonunun yeni sezon planlaması ile ilgili olarak belirleyeceği tarihe göre kendilerinin de planlama yapacaklarını söyleyen Oshan, kampta dahil olmak üzere tüm planlamalarının hazır olduğunu ifade etti.
Börekçi ve Reis kadroda
Yeni sezonda Miracle Karşıyaka ile yola çıkacaklarını belirten teknik direktör Caner Oshan, teknik ekibini de belirlediğini söyledi. Doğan Türk Birliği’nde birlikte çalıştığı Erdinç Börekçi’nin yardımcı antrenörü, İbrahim Reis’in ise kaleci antrenörü olacağını aktaran Oshan, ekibiyle birlikte çalışmalarına devam ettiklerini sözlerine ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.