banner913
banner932
banner1012

Mehmetçik FC ve Mehmetçik TÇBSK arasında kardeş kulüp anlaşması imzalandı

banner1020

KKTC’de temaslar için bulunan Mehmetçik FC başkanı Hamide Sarı ve Özel Sarı, 23 Şubat Perşembe günü Mehmetçik TÇBSK başkanı Ali Boztuna ile bir araya gelerek kardeş kulüp anlaşması imzaladılar

banner974
Mehmetçik FC ve Mehmetçik TÇBSK arasında kardeş kulüp anlaşması imzalandı

banner971
İngiltere’de uzun yıllardan itibaren faaliyet gösteren Mehmetçik FC, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunda mücadele eden Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği Spor Kulübü ile kardeş kulüp anlaşması imzaladı.
KKTC’de temaslar için bulunan Mehmetçik FC başkanı Hamide Sarı ve Özel Sarı, 23 Şubat Perşembe günü Mehmetçik TÇBSK başkanı Ali Boztuna ile bir araya geldi. Gerçekleşen görüşme neticesinde, iki kulüp ilişkilerini güçlendirmek ve birbirlerini temsil etmek adına ilk adımı attı.
Açıklamada bulunan Mehmetçik FC Başkanı Hamide Sarı, şöyle konuştu:
‘‘Bu anlaşmaya büyük önem veriyoruz. Birlikte gelişmeye başlamak için sabırsızlanıyoruz. Oyuncu takibi, oyuncu alışverişi gibi konularda Mehmetçik TÇBSK bir ortaklığımız olacak. Anlaşmamız geniş bir kapsamda gerçekleşecek.’’
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.