banner913
banner932
banner1012

Lider kendine geldi

banner1020

GG deplasmanından galibiyetle ayrılan MTG, Cihangir’in kayıp yaşadığı haftada puan farkını maç eksiğiyle 4’e çıkardı

banner974
Lider kendine geldi

banner971
Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı 
Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Yusuf Atlar, Cem Öksüzoğulları 
CB G.Gücü: Beren, Rifat, Turgut Kaan, Sezgin, Aşkın, Bertuğ (80’ Özgür), Ali (46’ Ümitcan), Erin (69’ Mahmut), İbrahim (87’ Emre), Hasan Akkuyu (87’ Yaşar), Mishali 
MTG: Ufuk, Uğur, Ünal, Isaac, Emre Kuvvetlişahin (85’ Mehmet Yardımcı), Mustafa Salk, Mehmet Gürlü, Emre Özsin, Mustafa Yaşınses (69’ Lawrance), Şenol, Pote (90’ Atay) 
Goller: 8 ve 86’ Şenol, 44 ve 84’ Pote (MTG) 
 
AKSA Süper Lig’de maç eksiğine rağmen lider konumda bulunan Mağusa Türk Gücü, China Bazaar Gençlik Gücü karşısında 4-0’lık farklı bir galibiyete imza atarken, takipçisi Cihangir’in mağlup olması ile 52 puanla puan farkını 4’e çıkardı.
China Bazaar Gençlik Gücü ise 14 puanda ligin tehlikeli bölgesinde kaldı. 
Dk.8: sol kanatta topla buluşan Mustafa Yaşınses’ın güzel pasında Şenol, çaprazda karşı karşıya kaldığı anda topu uzak kale direğine doğru gönderdi ve ağlarla buluşturdu: 1-0
Dk.12: Mustafa Yaşınses’in yaklaşık 40 metreden denediği aşırtma vuruşta kaleciyi gecen top üstten dışarıya gitti.
Dk.31: Mishali’nin pasında Hasan Akkuyu kaleci ile karşı karşıya kaldı, köşeye doğru yaptığı vuruşta Ufuk topu kornere çeldi.
Dk.44: MTG atağında sol kanattan yapılan ortada Şenol’un vuruşu kaleciden döndü. Sağ kanada açılan topta Emre Özsin ortaladı, Pote sert bir vuruşla topu ikinci kez G.Gücü ağlarına yolladı ve devre 2-0 sona erdi.
Dk. 60: Mağusa Türk Gücü’nde Uğur sol kanattan ortaladı, Emre Özsin’in arka direkte yaptığı vuruşta top direkten döndü.
Dk.82: G.Gücü atağında MTG ceza alanı içinde oluşan karambolde top önce direkten döndü, sonrasında kaleci Ufuk topu kontrol etti.
Dk. 84’: Uğur’un vuruşunda top kaleci Beren’den döndü, dönen top Pote’ye ulaştırıldı, tecrübeli golcü düzgün bir vuruş yaparak farkı 3’e çıkardı: 3-0 86’: Mustafa Salk’ın sağ kanattan kestiği topu kontrol eden Şenol, dönerek vurdu ve topu bir kez daha ağlarla buluşturdu: 4-0
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.