banner913
banner932
banner1012

KTFF ve Kulüpler Birliği’ne ‘Melekler Takımı’ forması

banner1020

Mağusa Türk Gücü başkanı Koral Bozkurt, özel olarak tasarlanan ‘Melekler Takımı’ formasından Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu ve Kulüpler Birliği Başkanı Aytaç Karavezirler’e takdim etti

banner974
KTFF ve Kulüpler Birliği’ne ‘Melekler Takımı’ forması

banner971
Türkiye’de gerçekleşen deprem felaketinde hayatını kaybeden Gazimağusa Türk Maarif Koleji kafilesinin anısına Mağusa Türk Gücü tarafından özel tasarlanan ‘Melekler Takımı’ formalarının satışına başlandı. Bugün yapılan Northernland Kıbrıs Kupası kura çekiminin ardından MTG Başkanı Koral Bozkurt, özel tasarlanan formalardan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ve Kulüpler Birliği Başkanı Aytaç Karavezirler’e takdim etti. Özel tasarım formalar Mağusa, Lefkoşa, Girne ve online olarak satışa çıktı. Formaların temin edilebileceği yerler şu şekilde:
Satış noktaları:
MTG STORE: MağusaCanbulat stadı girişi.
ADİDAS: Mağusa Gülseren ve City Mal, Lefkoşa Dereboyu .
SPORTS MARKET: Mağusa Gülseren, Lefkoşa Kaymaklı, Girne Ziya Rızkı cad.
PASCUCCI: Lefkoşa Dereboyu, Girne Naci Talat cad.
GS STORE: Lefkoşa
Nesdersan.com
İletişim No: 0548 830 1945-0548 857 1974
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.