banner913
banner932
banner1012

Kızlarda LTL, Erkeklerde Hala Sultan İlahiyat Koleji şampiyon

banner1020

Liselerarası (Gençler) Futsal Birinciliği’nde kızlar finalinde Lefkoşa Türk Lisesi rakibi 20 Temmuz Fen Lisesi’ni erkekler finalinde ise Hala Sultan İlahiyat Koleji rakibi Osman Örek Meslek Lisesi’ni mağlup ederek şampiyon oldular

banner974
Kızlarda LTL, Erkeklerde Hala Sultan İlahiyat Koleji şampiyon

banner971

2022-2023 Öğretim Yılı Liselerarası (Gençler) FutsalBirinciliği’nde şampiyonlar dün oynanan final maçlarıyla belirlendi.
Kızlar finalinde Lefkoşa Türk Lisesi ile 20 Temmuz Fen Lisesi erkekler finalinde ise Hala Sultan İlahiyat Koleji ile Osman Örek Meslek Lisesi karşı karşıya geldi. Final maçları öncesinde her iki kategoride de üçüncülük maçları oynandı.
Lefkoşa Türk Lisesi 19 takımın mücadele ettiği Futsal Genç Kızlarda dün oynadığı final maçını da alarak şampiyon oldu.
Erkeklerde ise Hala Sultan İlahiyat Koleji rakibi Osman Örek Meslek Lisesi’ni mağlup ederek Liseler arası Futsal şampiyonu oldu...
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.