banner913
banner932
banner1012

Kırmızı grupta zirvedekiler yenişemedi

banner1020

BTM Birinci Lig kırmızı Grupta Çanakkale Muharrem Döveç Sahasında oynanan zirvenin önemli maçında Çanakkale ile Kaplıca Karadeniz 61 takımları 1-1’lik skorla puanları paylaştılar

banner974
Kırmızı grupta zirvedekiler yenişemedi

banner971
İktisatbankası BTM Birinci Lig Kırmızı Grupta, lider Çanakkale en yakın takipçisi Kaplıca Karadeniz 61’i konuk etti. Çanakkale Muharrem Döveç Sahasında oynanan zirvenin önemli maçını kalabalık bir seyirci topluluğu izledi. Hüseyin Özkan’ın yönettiği maç 1 – 1 berabere tamamlandı.
Kaplıca Karadeniz 61 takımı antrenörü Adem Erten’in hakem Hüseyin Özkan tarafından oyun dışına gönderildiği maçta konuk ekip Deniz Sert’in kafa golüyle 1 – 0 öne geçti. Geriye düştükten sonra Çanakkale oyunu bırakmazken, Eren Kandemir’in golüyle 1 – 1 eşitliği yakaladı. Maç da bu skorla sona erdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.