banner913
banner932
banner1012

Kaymaklı vites büyüttü

banner1020

Teknik direktör Emre Perçinci nezaretinde haftada altı antrenmanla sezona hazırlanan Kaymaklı tempo artırarak çalışmaların aralıksız sürdürüyor

banner974
Kaymaklı vites büyüttü

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Bu yıl Süper Ligde başarılı olmak isteyen Küçük Kaymaklı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Teknik direktör Emre Perçinci nezaretinde haftada altı antrenmanla sezona hazırlanan Kaymaklı tempo artırarak çalışmalarını sürdürüyor.

İlk hazırlık maçını 3 Ağustos Cumartesi günü Lefkoşa'da Dumlupınar ile yapacak olan Kaymaklı bir sonraki haftada ise dört hazırlık maçı yapacak. Hazırlıklarla ilgili olarak teknik direktör Emre Perçinci şu açıklamaları yaptı: "Yoğun tempoda çalışıyoruz. Yapacağımız hazırlık maçları bizim kadromuzu belirlememiz açısından belirleyici olacaktır.

 Hazırlık maçlarındaki performansımızı görüp 10 Ağustos tarihinde kulüp yönetimine raporumuzu sunarak 20 kişilik kadromuzu belirlemiş olacağız. Tek sıkıntımız Hüseyin Adal'ın sakatlığıdır. O da sakatlığı geçtikten sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Yabancı transferinde titiz davranıyoruz. İyi ve kaliteli yabancı oyuncu almak istiyoruz. Bu konuda da girişimlerimiz sürüyor. Bu dönemde daha zor ve daha ağır bir çalışma yaptığımızın farkındayız. Ama bütün bu çalışmalarımız ligin ilk maçına en iyi şekilde çıkmak için hazırlık oluyor. İyi bir sezon için işi sıkı tutuyoruz."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.