banner913
banner932
banner1012

Kanan, Fransa'daki kongrede sunum yaptı

banner1020

KTFF Kadın Futbolu Sorumlusu Simay Kanan, FIFA ve Isokinetic Medical Group işbirliğinde gerçekleşen kongre dünyanın en prestijli kongrelerinden biri olarak gösterilen Fransa’daki “Futbolcuların Sesi” kongresine katılarak, “Kuzey Kıbrıs’taki Futbolcuların Sakatlık ve Sakatlık Endişeleri” konulu sunum yaptı

banner974
Kanan, Fransa'daki kongrede sunum yaptı

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Kadın Futbolu Sorumlusu ve Uluslararası Final Üniversitesi (UFÜ) Uzman Spor Bilimci Simay Kanan, Fransa’nın Lyon kentinde gerçekleşen “Futbolcuların Sesi” kongresine katıldı. Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ve IsokineticMedicalGroup işbirliğinde gerçekleşen kongre dünyanın en prestijli kongrelerinden biri olarak gösteriliyor.
Dünyada söz sahibi futbol kulüplerinde yetkili isimlerin de katıldığı kongrede bir sunum gerçekleştiren Kanan, “Kuzey Kıbrıs’taki Futbolcuların Sakatlık ve Sakatlık Endişeleri” konu başlığını irdeledi.
Aralarında uzman spor bilimciler, doktorlar, fizyoterapistlerin de bulunduğu futbol dünyasının önemli isimlerinin katıldığı kongrede; futbolun ve futbolcunun gelişimi, futbolcu performanslarının artırılması, hızlı toparlanma süreci ve sakatlıklar sonrası iyileşme ile ilgili birçok konuda sunum gerçekleşti. Uzmanlar fikir ve görüşlerini kongrede sunma fırsatı yakalarken, Kanan’ın gerçekleştirdiği sunum da büyük alkış aldı.
KANAN: “ÜLKEMİZİ BÖYLE BİR PLATFORMDA TEMSİL ETMEK GÜZELDİ”
FIFA ve IsokineticMedicalGroup işbirliğinde düzenlenen kongreye KTFF ve UFÜ’yü temsilen katılan Kanan Fransa’da bulunduğu ve böylesi önemli bir kongrede sunum gerçekleştirdiği için çok gururlu olduğunu belirtti. Kanan, “Ülkemizi böyle bir platformda temsil etmek güzeldi. Çok keyif aldım. Uzun süredir üzerinde çalıştığım ve kafa yorduğum bir konuyu irdeledim. Sunumumun beğenildiğini düşünüyorum.”dedi. Simay Kanan, futbolda sakatlığın önemli bir etken olduğunu belirterek, “Kongrede çok önemli doktor, spor bilimci ve fizyoterapistler vardı. Onların önünde bu sunumu yapmak, onlardan fikir ve görüş almak çok ciddi motivasyon ve enerji kattı. Önemli olan orada aldıklarımı ülkemize entegre edebilmek. Orada kazandığım bilgi birikimini ülkemizin ve ülkemiz futbolcularına katmamız lazım.”dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.