banner913
banner932
banner1012

Ikbal: Emek Stadında yürümek bile zor

banner1020

Mazhar Ikbal, “Bostancı Bağcıl bizden önce oynadığı maçını Güzelyurt’ta oynadı. Nedense bizim maçı Emek Stadına verdiler. Bu sahada değil futbol oynamak, yürümek bile zordur. Saha zemini tarla gibiydi. Bizi niye tarlada oynattılar?” açıklamasını yaptı

banner974
Ikbal: Emek Stadında yürümek bile zor

banner971
AKSA Birinci Ligde şampiyonluk hedefinde olan ancak aldığı istikrarsız sonuçlarla beklediği yerde olmayan China Bazaar Gençlik Gücü, yedinci haftada deplasmanda Bostancı Bağcıl ile karşılaşmış ve 0 – 0 berabere kalmıştı.
China Bazaar Gençlik Gücülüler maçın Doğan Emek Stadında oyatılmasına büyük tepki gösterdiler. Yaklaşık 3 yıldır lig maçının oynanmadığı Emek Stadının zemininin çok kötü olduğunu belirten China Bazaar Gençlik Gücü fahri başkanı Mazhar Ikbal, şu açıklamayı yaptı:
“Bostancı Bağcıl bizden önce oynadığı maçını Güzelyurt’ta oynadı. Bizimle oynadığı maçı da Güzelyurt’a verebilirlerdi. Bostancı’da başka bir stad daha var. Ona da vermediler. Nedense bizim maçı Emek Stadına verdiler.
Bu sahada değil futbol oynamak, yürümek bile zordur. Biz futbolcularımızın sakatlanmadıklarına dua ettik.
Saha zemini tarla gibiydi. Bizi niye tarlada oynattılar? China Bazaar Gençlik Gücü olarak buna mantıklı bir açıklama istiyoruz. bundan sonra bu tip olaylar karşısında tepkimizi koyacağız.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.