banner913
banner932
banner1012

Hamitköy’den kritik 3 puan

banner1020

AKSA Süper Lig’de 29.hafta mücadelesinde Gönyeli ile Hamitköy karşı karşıya geldi. Gönyeli Stadı’nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip Hamitköy 2-1 kazanarak çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı

banner974
Hamitköy’den kritik 3 puan

banner971
Yer: Gönyeli Stadı
Hakemler: Hakan Ünal, Halil Erdem Canaloğlu, Ali Eren Orçan, Utku Hamamcıoğlu
Gönyeli: Ali, Süleyman, Buray, Ali, Kahraman, Anıl, Osita, Kaan, Berkay, Rıdvan, Ahmet 
Hamitköy: Tolga, Toykan, Orhan, Ömer, Faye, Mert, Serhat, Cemre, Altan, Osman, İbrahim
Goller: 5’Ali Nazlıoğlu (Gönyeli), 47’Toykan Hacet, 63’Aliou Faye (Hamitköy)


AKSA Süper Lig’de 29.hafta mücadelesinde Gönyeli ile Hamitköy karşı karşıya geldi. Gönyeli Stadı’nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip Hamitköy 2-1 kazanarak çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.
Karşılaşmanın 5’inci dakikasında Gönyeli, Ali Nazlıoğlu’nun kafa golü ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 47.dakikada Hamitköy, golcü oyuncusu Toykan Hacet ile skora dengeyi getirirken, 63’de ise Aliou Faye’nin golü ile 2-1 öne geçti. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve Hamitköy 2-1 galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırdı.
Fotoğraf: Gökhan Kuzu
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.