banner913
banner932
banner1012

Hamitköy'e, Ankaragücü kökenli takviye

banner1020

Ankaragücü'nde profesyonel olan, Şekerspor, Kemerspor gibi takımlarda forma giydikten sonra son olarak Beykozspor'da oynayan Mustafa Koçak, dün kendisini kırmızı siyahlı renklere bağlayan imzayı attı

banner974
Hamitköy'e, Ankaragücü kökenli takviye

banner971

Süper Ligde başarılı bir sezon geçirmek isteyen Hamitköy, bir süredir antrenmanlarına çıkardığı Türkiyeli stoper Mustafa Koçak'ı resmen kadrosuna kattı.

Ankaragücü'nde profesyonel olan, Şekerspor, Kemerspor gibi takımlarda forma giydikten sonra son olarak Beykozspor'da oynayan Mustafa Koçak, dün kendisini kırmızı siyahlı renklere bağlayan imzayı Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunda attı.

Teknik direktör Ahmet Sakallı'nın eşliğinde imzayı atan Mustafa Koçak, Hamitköy ile başarılı bir sezon geçireceklerine inandığını söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.