banner913
banner932
banner1012

Hamitköy 11’inde, 8 alt yapı oyuncusu

banner1020

AKSA Süper Ligin 21. Haftasında güçlü rakibi Mesarya ile 1 – 1 berabere kalan Hamitköy’ün bu maçtaki ilk 11’inde, 8 tane alt yapıdan gelen oyuncu yer aldı

banner974
Hamitköy 11’inde, 8 alt yapı oyuncusu

banner971
AKSA Süper Lig ekiplerinden Hamitköy, ligde kalmak için mücadele verirken, alt yapısından yetişen oyuncuların çoğunlukta olduğu bir kadroyla maçlarına çıkıyor.
AKSA Süper Ligin 21. Haftasında güçlü rakibi Mesarya ile 1 – 1 berabere kalan Hamitköy’ün bu maçtaki ilk 11’inde, 8 tane alt yapıdan gelen oyuncu yer aldı. Hamitköy kulüp başkanı Evren Mannaş’ın alt yapı önem verme vizyonu neticesinde, teknik direktör Ahmet Sakallı ve ekibi, birçok genç futbolcuyu takıma ve futbolumuza kazandırdı.
Mesarya maçında ilk 11’de sahaya çıkan kaleci Tolga, Arda, Toykan, Mert, İbrahim, Altan, Ömer ve Salih, Hamitköy’ün alt yapısından yetişen oyuncular olarak Süper Ligde forma giyiyorlar. Osman Turgut, Faye ve Cemre, Mesarya maçında ilk 11’de oynayan diğer 3 oyuncu oldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.