banner913
banner932
banner1012

Gönyeli taarruzu genişletti

banner1020

Gönyeli yönetimi, Bülent Aytaç’ın raporu doğrultusunda transfer etmek istediği futbolculara yenilerini ekledi. Bu futbolcular arasında Buğra Barın, Okan Göktürk ve Yağış Gençay ön plana çıkıyor

banner974
Gönyeli taarruzu genişletti

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Gönyeli’de Ömer Saykal’ın başkan olmasından sonra çalışmalar hızla devam ediyor. Ömer Saykal başkanlığındaki yönetim kurulu, teknik direktör Bülent Aytaç’ın istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını daha da hızlandırdı.

Gönyeli, Turgut Kaçar, Emir Dolu, Tufan Gençay ve Hasan Kanlı’dan sonra, Buğra Barın, Okan Göktürk ve Yağış Gençay ön plana çıkıyor. Bonservisleri Yenicami’de bulunan Buğra Barın ve Okan Göktürk’ün transferlerinde ilerleme kaydedilirken, Yağış Gençay için de Küçük Kaymaklı ile masaya oturuldu.

Futbola ara veren kulübün eski futbolcusu Hüseyin Tosun da takıma geri döndü. Yağış Gençay ile Okan Göktürk geçmiş sezonlarda da Gönyeli forması giymişlerdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.