banner913
banner932
banner1012

Gol yok, puan var

banner1020

Yalova ile Yeni Boğaziçi, vasatın altında oynadıkları maç sonunda golsüz berabere kalarak 1’er puanı hanelerine yazdırdılar

banner974
Gol yok, puan var

banner971
Stadyum: Bostancı Tahsin Mertekçi Stadı
Hakemler: Ömer Doğru, Emre Çevikdal,İbrahim Katmer
Yalova: Sercan, Ahmet Hasan, Hasip, Çağan (Dk.60 Özcan), Hakan, Selçuk, Mehmet Kum (Dk.75 İbrahim Çağoğlu), Erkan, Yasin (Dk.46 Eyüp), Sergülen, Civan
Yeniboğaziçi: Remzi, Burçin, Hüseyin Genel (Dk.72 Mehmet Çağakan), Serhat (Dk.86 Ramadan), Cemil, Çağrı, Hasan Kaffaoğlu (Dk.64 Mehmetali), Can (Dk.86 Zübeyir), Mert, Mehmet Çetin, Tolga(Dk.86 Ahmet Yalçın)
 
AKSA Birinci Ligde son haftaların formsuz 2 takımı Yalova ile Yeni Boğaziçi arasındaki maç başladığı gibi 0 – 0 sona erdi.
Son haftalarda kaybettikleri puanlarla orta sıralara gerileyen 2 takım da pozisyonu az olan maçta gol de atamadılar.
Yalova aldığı 1 puan ile 11 puana yükselirken, üst üste 2. Beraberliğini alıp galibiyet hasreti 4 maça çıkan Yeni Boğaziçi ise puanını 10 yaptı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.