banner913
banner932
banner1012

Göçmenköy evinde oynamayacak

banner1020

Göçmenköy, Göçmenköy Stadının zemininin kısa sürede futbol oynamaya elverişsiz hale gelmesi, zeminde granül kalmaması ve sakatlıklara davetiye çıkarması nedeniyle, ev sahibi olduğu maçları kendi stadında oynayamayacak

banner974
Göçmenköy evinde oynamayacak

banner971

Soydan SAKALLI

Süper Ligin yeni ekibi Göçmenköy, yeni sezonda ev sahibi olduğu maçları Göçmenköy Stadında oynamayacak.

Hizmete kısa süre önce giren Göçmenköy Stadının zemininin kısa sürede futbol oynamaya elverişsiz hale gelmesi, zeminde granül kalmaması ve sakatlıklara davetiye çıkarması nedeniyle, Göçmenköy ev sahibi olduğu maçları kendi stadında oynayamayacak. Göçmenköy, antrenmanlarını da stad yerine antrenman sahasında yapıyor.

Göçmenköy, ev sahibi olduğu maçları Lefkoşa Atatürk Stadında oynayacak. Göçmenköy, Yenicami ve Çetinkaya ile birlikte Lefkoşa Atatürk Stadını kullanacak. Gönyeli ise zemini düzelen kendi sahasında maçlarını oynayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.