banner913
banner932
banner1012

Fenerbahçe erteleme maçında Konyaspor'u farklı yendi

banner1020

Süper Lig'in 23. hafta erteleme maçında Fenerbahçe sahasında Konyaspor'u 4-0 yendi. Konuk ekipte Diouf 22. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü

banner974
Fenerbahçe erteleme maçında Konyaspor'u farklı yendi

banner971

Süper Lig'in 23. hafta erteleme maçında Fenerbahçe ve Konyaspor, Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde karşı karşıya geldi.

 

Sarı lacivertliler Konyaspor'u 4-0 yendi. Konuk ekipte Diouf 22. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.


Fenerbahçe erteleme maçında Konyaspor'u farklı yendi - 3

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 45 yaptı. Sarı lacivertliler gelecek hafta deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak.

8 maçlık galibiyet hasreti çeken Konyaspor ise 27 puanda kaldı. Yeşil beyazlılar gelecek hafta Giresunspor'u konuk edecek.


Fenerbahçe erteleme maçında Konyaspor'u farklı yendi - 4

İlk yarı ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona ererken, ikinci yarıda Fenerbahçe farkı 3'e çıkardı. Lincoln Henrique'nin vuruşunda top Joshua King'e çarptı ve skor 3-0 oldu.

78'de Attila Szalai takımının 4. golünü attı.

Fenerbahçe mücadeleden 4-0 galip ayrıldı ve puanını 45 yaptı. Sarı lacivertliler gelecek hafta deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak.

8 maçlık galibiyet hasreti çeken Konyaspor ise 27 puanda kaldı. Yeşil beyazlılar gelecek hafta Giresunspor'u konuk edecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.